Prices on application.


Prijzen
op aanvraag.
Genieten?
Geinteresseerd? Verliefd geworden op een beeld? Daar zijn ze voor!

In principe maak ik de beelden voor mezelf, als inspirerende bezigheid en om van ze te genieten!

In beperkte mate verkoop ik ze, zodat ook anderen ervan kunnen meegenieten. En om het maken van nieuwe beelden te blijven bekostigen.

Neemt u gerust vrijblijvend contact op voor de prijs.


Fijnproeven:
Soms is het mogelijk om een beeld 1-2 weken op proef in uw eigen omgeving neer te zetten*. Neem contact op voor de voorwaarden.
*
alleen mogelijk indien het beeld op dit moment niet in een galerie is geëxposeerd.


Mooi & duurzaam:
Brons is een goede investering. Met name door de stijgende vraag naar grondstoffen. Niet alleen uit financieel oogpunt. Brons is ook een duurzaam materiaal. Het wordt in de loop der tijd steeds mooier.

U heeft echt wat in handen. Een bronzen sculptuur is sterk, 'aards' en van gewicht, met een unieke uitstraling als geen ander materiaal.


Things Take Time:
De oplage van de beelden is -tenzij anders vermeld- 8 stuks.
In verband met de wachttijd bij de gieterij, waar ik het laat gieten, en mijn eigen beperkte mogelijkheden is de levertijd 2 tot 4 maanden.


Eigen wensen:
U kunt zelf een inbreng hebben betreffende de kleur van het beeld (patineren). Ook over de houtsoort of de grootte van de sokkel kunt u mee beslissen.

*De standaardprijs van een beeld is inclusief de nu reeds bijgevoegde sokkel. Op houten sokkels kan geen garantie worden gegeven omdat het een natuurlijk, massief, matriaal betreft dat kan 'werken' en veranderen door weer- en temperatuurinvloeden. Barsten en noesten in het hout behoren in die zin bij de natuurlijke aard en schoonheid van het materiaal.
Changing LINKS